divendres, 18 de maig del 2012

El Bloc de l'Emprenedor

El diari Penedès Econòmic dedicarà cada mes un espai als emprenedors. Així vam presentar aquest espai:

El proper mes estrenarem una nova secció al Penedès Econòmic: El Bloc de l'Emprenedor, on posarem de relleu els projectes iniciats per emprenedors penedesencs i analitzarem com ho han fet realitat, amb els seus encerts i errors. Aquest serà un espai dirigt per Maria Batet, que entrevistarà emprenedors de la nostra comarca i aportarà consells i idees que ens ajudaran a començar els nostres propis projectes en qualsevol àmbit, des del cultural o social dina a l'emprenesarial.

Emprendre és una manera de viure i d’actuar. L’esforç, la perseverança, la il·lusió i l’entusiasme són ingredients necessaris que veurem reflectits en els emprenedors que entrevistarem. No parlarem de gent amb dons especials, simplement buscarem persones, homes i dones, joves i més grans, amb diferents professions i nivells formatius, que han tingut un somni, una idea, un projecte i l’han materialitzat i tirat endavant. Els que els fa diferents de la majoria és haver tingut el valor de començar. Uns perquè han vist una oportunitat i d’altres perquè simplement, no han tingut altra opció, ho han fer per necessitat.
Parlarem de projectes i `d’empreses i de com es planifiquen i es comuniquen, però també parlarem d’idees i de creativitat, de com fer-ho per aconseguir ser una mica diferent de la resta, però sobretot parlarem de persones. Perquè ser emprenedor vol dir posar en pràctica valors i habilitats, mirarem de desgranar-ne alguns a través dels nostres protagonistes.
Emprendre és fer tangible el que és intangible, fer real allò que es té en ment, i per fer-ho cal constància. Per més bona idea que tinguem, si no s’acompanya de la reiteració i de la perseverança no es farà realitat.
Aquesta constància i tenacitat seran els nostres elements per endegar la secció el Bloc de l'Emprenedor per tal que cada mes, quan ens llegiu, trobeu motius per aprendre i esperar una nova entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada