dimarts, 11 de setembre del 2012

Estrenar curs, estrenar Institut: l'Institut Can Roca

Demà no només comença el curs a l'Institut Can Roca, s'inicia la seva història. 
Us imagineu tenir l'oportunitat de fer néixer un projecte educatiu? El jove claustre de 6  professors de Can Roca estan en aquest procés. Cadascun d'ells és especialista de la seva matèria, però plegats volen fer d'aquest centre, un entorn d'aprenentatge i creativitat. Al voltant d'una taula dibuixen el seu projecte que té com a pilar fonamental fomentar que els joves tinguin iniciativa i esdevinguin protagonistes del seu futur. 

Vaig tenir l'oportunitat de passar amb ells un matí. Els pares dels alumnes que demà començaran primer d'ESO, estaven col.locant taules, posant armaris, muntant l'institut....fent pinya amb l'equip de professors que   d'aquí a poques hores seran els mentors dels seus fills. No és freqüent aquesta imatge.
Però res no és casual
Ells comencen i emprenen un projecte que va molt més enllà d'inaugurar un curs i un institut. És un projecte d'una gran embergadura. Il.lusió, objectius, idees, treball, incerteses, dubtes, pors, motivació, coratge.
Seran uns grans mestres  de  l'emprenedoria, senzillament perquè encarnen tots els valors que demana el fet d''emprendre. A tot l'equip de l' @inscanroca molta sort i molt d'encert, i a tota la comunitat educativa del centre, moltes felicitats!

Visiteu-loshttp://inscanroca.com/

Us seguirem!!!!


2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Maria!

    Seguirem els teus consells, tenim una paper gegant a la paret ple de post-its i els apunts ben apressos ;)

    ResponElimina
  2. Serà una bona eina, segur! Gràcies!!

    ResponElimina