dilluns, 16 de desembre del 2013

iL.LUSIÓ! el millor del regals, és viral

Tenim a tocar uns dies plens de bons desitjos, de bon menjar, de regals....
Aquest missatge vol ser el meu petit regal a tothom qui tingui ganes de llegir-ho i alhora vol contribuir a donar una idea per aquells que estigueu buscant-ne un d'original.
El regal es la IL.LUSIÓ, una paraula que ve del llatí illusio i que vol dir una imatge que surt de la imaginació o a través d'un engany dels sentits però que no té una veritable realitat. Una esperança que no té fonaments


Il.lustració de Montse Batet,
En canvi,en la nostra llengua, la paraula il.lusió té una bonica accepció positiva i justament és  la que propicia aquest regal. La il.lusió vinculada a l'esperança de fer real allò que només sóc capaç d'imaginar amb els meus sentits, la il.lusió que parla pels ulls i se sent a través d'un somriure.
La il.lusió d'explicar una idea i fer-la realitat, la que ens provoca l'espera d'un moment que sabem especial, o la d'unes boniques paraules rebudes, o la d'un petó sincer, o aquella de rebre un missatge  inesperat.... tots ells petits pessics d'il.lusió.


L'any que deixarem enrere l'he viscut envoltada d'homes i dones, molts en situació d'atur amb la il.lusió de tirar endavant el seu projecte i les seves idees, envoltada també de professores i professors il.lusionats en aprendre noves maneres de despertar en els seus alumnes espurnes d'entusiasme, motivació i creativitat.

He descobert una cosa, LA IL.LUSIÓ s'encomana. ´No  he estat capaç de trobar un estudi que certifiqui com es propaga "aquest virus", però, la constatació empírica em diu que això és així de bonic i de fàcil.

Com que hi ha d'altres virus que també s'encomanen (també ho he pogut constatar), com ara el pessimisme o la por, m,he proposat regalar IL.LUSIÓ, MOLTA!!!! 
Us en proposo una de ben senzilla, la il.lusió dels petits moments la dels pessics de vida!

Diuen que qualsevol projecte que fem real, abans l'hem imaginat, l'hem somiat i ens hi hem il.lusionat

Il.lusioneu-vos i il.lusioneu en aquest 2014!!!!!, recordeu, s'encomana!






La meva il.lusió més gran és seguir tenint il.lusions. Jose Narosky

2 comentaris:

  1. I si per alguna raó, en algun moment, no trobem la il.lusió dins nostre, només cal que ens deixem encomanar de persones il.lusionades, com tú.

    ResponElimina