dimecres, 7 de març del 2012

Ja tens la idea? Repensa-la!


Tenir la idea per engegar un nou projecte es només l'inici de l'aventura, no només empresarial, sinó l'aventura de CREAR. I és que molts creuen que la creativitat és una eina imprescindible per generar aquella idea que ens ha de permetre començar el nostre negoci.
És evident que sense idea no hi ha empresa, però un cop sabem quina és l'oportunitat que hem detectat, es fa imprescindible fer-se noves preguntes, establir noves combinacions i trobar respostes originals.
Perquè és sabut que el més important no és la IDEA que ens porta a obrir un nou negoci sinó la seva implementació, i és aquí on hem d'aplicar tot el nostre enginy creatiu.
L'actitud curiosa i atenta a l'entorn, dedicar temps a pensar amb rigor, qüestionar-se allò que és obvi, construir provocacions per obtenir idees, aprendre d'altres realitats,acceptar idees d'altres, divertir-te pensant i creant  i per últim emocionar-se i apassionar-se amb allò que tenim entremans. Perquè com diu Franc Ponti, la millor motivació no és el diner sinó la PASSIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada