He escrit

Valors per l'acció, Maria Batet, Juanjo Fernández

Valors per l’acció treballa, a partir d’una suggerent història i unes quantes activitats, vuit valors per aprendre a viure.
Cada dia, quan fem coses, petites o grans demostrem la nostra responsabilitat i la capacitat que tenim d’esforçar-nos. De vegades, hi ha coses que surten molt bé i les celebrem, amb més o menys humilitat, i  en canvi d’altres ens costen tant que necessitem treure tota la fortalesa per a superar-les.  Sort en tenim que no estem sols i que els qui ens acompanyen fan més fàcil el camí. Només amb respecte i generositat aconseguirem avançar per aconseguir els reptes que ens hàgim proposat. Per arribar-hi haurem de triar amb seny el camí i aprendre a disfrutar de les coses que ens entusiasmen.

Les històries d’aquesta col·lecció t’ajudaran a pensar en diferents situacions i a través d’activitats per reflexionar sobre el que has llegit, o mitjançant alguns dilemes i metàfores, amb jocs i cançons, tu sol o amb el grup, aniràs coneixent cadascun dels 8 valors necessaris per viure.

Les persones demostrem la nostra intel·ligència, no només pel sabem, sinó sobretot pel que fem. Els personatges d’aquestes històries demostren, a través de tot allò que fan o diuen, com són. Et convidem a pensar en ells i també en tu i a reflexionar i triar sobre la millor manera de fer i actuar.

Emprenedoria, Maria Batet i Eduard Jiménez
Un llibre de Vicens Vives per a entrenar l'emprenedoria amb joves d'ESO, de Batxillerat o de Cicles formatius.
Més que un llibre de text és un quadern en el qual els alumnes poden anar entrenant les seves habilitats emprenedores i fan servir els continguts teòrics que els calen per anar construint el seu aprenentatge.
L'empresa en un conte, Maria Batet
Es una història que reprodueix una aventura emprenedora d'uns nens i nenes de primària.
De la mà d'uns mestres sensibles i molt emprenedors, un grup de nens i nenes de 6è de primària aconsegueixen fer l'explotació d'hun hort per aconseguir els diners necessàris per anar-se'n de colónies sense que els seus pares n'hagin de pagar el cost. Per fer-ho, segueixen els passsos de la mateixa manera que els emprenedors ho fan quan construeixen el seu pla d'empresa.


La creativitat, un joc d'infants, Maria Batet i Enric Segarra

Un manual que ens parla de creativitat i que vol explorar i explotar el potencial creatiu que tots portem dintre. S,adreça especialment a pares i mares i a educadors, i també a nois i noies, per tal que puguin sentir-se més segurs en la seva capacitat de generar noves idees.El valor d'emprendre el futur és d'ells, Maria Batet i Francesc Torralba

Un llibre que defineix deu valors que estan o haurien d,estar en la base d,un emprenedor i proposa activitats per treballar-los amb els nens i nenes. S,adreça a educadors, siguin mestres o pares i mares