Activitat docent

Emprenedoria per a nens i nenes; començar des de ben petits a entendre què vol dir tirar endavant un projecte, aprendre a generar idees, a portar-les a la pràctica, a ser pacients, a treballar en equip, a explicar a allò que fan......
Imparteixo aquesta formació a un bon nombre d'escoles d'arreu de Catalunya.... les podeu veure totes a la web http://www.valorsdemprendre.org/

Emprendre quan ens fem grans; emprendre, imaginar un projecte i tirar-lo endavant, no té edat! I això és el que intento transmetre en les conferències que faig en el marc de les Aules d'Extensió Universitària per la Gent Gran.

Emprendre entre els joves; transmetre l'esperit d'emprendre entre el col.lectiu jove, és possiblement el més complicat. No parlem de crear empresa sinó d'entusiasmar-se i avançar en els seus projectes personals. A Mollet del Vallès, amb els malanomenats, col.lectiu Suma,t, estem tirant endavant una experiència molt interessant.

Emprendre dintre de l'empresa; emprendre dintre de la mateixa organització on estem treballant, és un molt bon incentiu per a nosaltres mateixos com a treballadors i per al bon funcionament de l'organització.