Qui sóc

Sóc emprenedora, vull dir que he engegat el meu propi projecte i això, avui, em defineix.
Sóc mestra, vaig néixer l'any 1966. L'any 1989 vaig començar a treballar a l'ajuntament de Vilafranca fent formació. Al cap d'un temps ho vaig fer en el servei de suport als emprenedors. Allà vaig aprendre què vol dir emprendre i les dificultats amb què es troba una persona que vol tirar endavant el seu negoci.

Em vaig formar en aquest àmbit a ESADE, vaig fer un màster de promoció econòmica a la Universitat de Barcelona i em vaig especialitzar en l'acompanyament a emprenedors.
Em vaig dedicar un temps a la política local i després vaig fer el que sempre havia explicat, EMPRENDRE!

Avui em dedico a la meva empresa "els valors d'emprendre" que crea metodologies per ajudar els joves, els nens i nenes a ser més emprenedors, per explicar a la gent que està a l'atur que emprendre un projecte ens ajuda a tirar endavant...em dedico a ensenyar a emprendre


He col.laborat amb diferents institucions com ara ESADE, o la Universitat Internacional de Catalunya, també amb molts ajuntaments que volen promoure l'emprenedoria i ara mateix amb la Federació d'Escoles Cristianes que impulsen formació per a professors de secundària que implementaran la nova assigantura d'emprenedoria de 3er d'ESO. 

Amb aquesta voluntat de crear materials i ajudar als docents i educadors a transmetre el significat d'emprendre,  he editat  diferents materials, per primària i secundària, i  he publicat un llibre "El Valor d'emprendre. El futur és d'ells" que hem escrit conjuntament amb en Francesc Torralba.  
Col.laboro amb l'editorial Vicens Vives en aquest àmbit de generar continguts per formar en l'emprenedoria.

Conjuntament amb d'altres autors, estic treballant noves metodologies que ben aviat veuran la llum.


M'agrada ensenyar, educar, però m'agrada més encara aprendre. Els llibres són per a mi una gran font d'aprenentatge, l'altre font, són els meus fills. D'ells he après i aprenc tant......