dimecres, 7 de novembre del 2012

Malgrat tot, tenim capacitat d'il.lusionar-nos

He tingut l'oportunitat de conèixer i parlar sobre creativitat amb un grup de professionals qualificats que avui estan a l'atur i que han fet un curs per a emprenedors que ahir va finalitzar. A ells els dedico aquest Post . Es feia a l'Hospitalet de Llobregat, a iniciativa del seu ajuntament i en el marc d'un projecte Urbal III. 


La situació de desocupació, i més en el moment actual, és motiu d'angoixa i molta preocupació. Però hi ha dues maneres radicalmentment diferents de viure-ho. Amb il.lusió o sense ella. Molts pensareu que mai una situació de desocupació pot ser motiu d'il.lusió. L'experiència em diu, que això no és ben bé cert.

Foto: Malgrat tot, tenim capacitat d'il.lusionar-nos
http://mariabatet.blogspot.com.es/Vagi per endavant que tenir il.lusió no està renyit amb tenir por, tampoc ho està amb la incertesa....Hi ha il.lusió quan hi ha projecte, quan hi ha ganes d'aprendre, ganes de compartir, ganes de pensar en noves idees. Hi ha il.lusió quan hi ha moviment, quan malgrat la dificultat, s'intenta de nou.
Només quan pensem que tot i les contrarietats, els entrebancs i els obstacles, tenim a les nostres mans part de la solució, només aleshores, hi ha il.lusió.

Pensar en un projecte propi (i no parlo només de crear una empresa, sinó també de crear un itinerari planificat per tornar a treballar), dibuixar-lo, escriure,l i compartir-lo ens donarà, com a poc IL.LUSIÓ.

El Josep Lluís, un emprenedor que va representar els seus companys en l'acte de cloenda ens deia que la paraula que més havia sortit en el resum que tots ells feien del procés d'aprendre a emprendre era IL.LUSIÓ.

A tots vosaltres, emprenedors de l'Hospitalet, no la perdeu. I recordeu, IDEES, COLOR, LLIBRETA!!!
Gràcies per demostrar que és possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada